Харків. 13 березня. УНІАН. Слідчі дії, що проводяться сьогодні в харківському офісі GlobalLogic, пов`язані з одним із колишніх контрагентів компанії.

Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться в офіційному коментарі GlobalLogic щодо сьогоднішнього інциденту.

«Сьогодні в харківському офісі ТОВ «ГлобалЛоджик Україна» правоохоронними органами Харківської області проводяться слідчі заходи стосовно одного з колишніх контрагентів компанії. Слідчі дії здійснюються в рамках чинного законодавства і в присутності адвокатів компанії», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У зв`язку зі слідчими діями доступ в офіс компанії тимчасово обмежено, зазначається в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Харкові в офісі компанії GlobalLogic проводяться слідчі дії. За даними відділу зв`язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, слідчі дії санкціоновані ухвалою Київського районного суду Харкова і здійснюються в рамках закону.

Як повідомили в міліції, слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками частини 1 ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп`ютерів), автоматизованих систем, комп`ютерних мереж або мереж електрозв`язку) ККУ.