Харків. 17 січня. УНІАН. Сьогодні у Харкові біля Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці», де проходить лікування засуджена Юлія Тимошенко, пройшла акція противників екс-прем’єра України.

Як передає кореспондент УНІАН, опівдні близько 100 осіб підійшли до лікарні, яка огорожена високим металевим парканом, і висловили своє ставлення до подій, що останніми днями відбуваються в клініці.

Активісти тримали в руках плакати з написами: «Надоело!», «Хватит!», «Юля – другим пациентам нужен покой!», «Не мешайте работать врачам!», «Больница для пациентов, а не депутатов!». Люди висловлювалися проти «політичних чвар» і обурювалися втручанням народних депутатів у роботу лікарні, вважаючи їх присутність порушенням закону.

Відео дня

Акція тривала близько 2 годин, і за даними міліції у ній взяло участь близько 300 осіб. Активісти повідомили, що завтра вони проведуть свою акцію поблизу Апеляційного суду в Харкові, до продовжиться судове слухання справи Ю.Тимошенко

Водночас, сьогодні, як і зазвичай протягом останніх місяців, біля лікарні чергувала невелика група прибічників Ю.Тимошенко.

За даними міліції, порушень громадського порядку не зафіксовано. Під час акції на територію лікарні заїхав і тривали час стояв автобус із затемненими вікнами. Також у першій половині дня поблизу ЦКЛ перебував облаштований під громадську приймальню автомобіль народного депутата Арсена Авакова.