Харків. 12 грудня. УНІАН. 13 грудня в Україні йтиме сніг, температура вночі знизиться до 12°, вдень - до 5° морозу.

Погода. Зима

Як повідомили УНІАН в Укргідрометцентрі, у східних, Дніпропетровській та Запорізькій областях хмарно, сильний мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовина; температура протягом доби - від 4° морозу до 1° тепла.

Відео дня

На решті території хмарно з проясненнями, невеликий сніг, вночі у західних та північних областях помірний, вдень в Криму, більшості південних та центральних областей без опадів.

Температура вночі 8-3° морозу, на заході - до 12°, вдень 5-0° морозу, на півдні - до 2° тепла; в Криму вночі - близько 0°, вдень - 1-6° тепла.

На дорогах країни, крім Криму, ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на західний, 5-10 м/с, у східній частині пориви 15-20 м/с.

По Київській області хмарно з проясненнями. Вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-3°, вдень 5-0° морозу.

По м. Києву вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-4°, вдень – 3-1° морозу.